Wat lezers zeggen…

dieet, afvallen, gezond leven, obesitas, overgewicht, slanke waarheid, mirjam hommes

Hieronder lees je wat lezers van De Slanke Waarheid zeggen.

Je mag zelf ook een reactie geven natuurlijk. Alvast bedankt!

Ontvang 6 verrassende tips...en ontdek je eigen slanke waarheid!

16 gedachten over “Wat lezers zeggen…”

 1. De Slanke Waarheid is een leuk en makkelijk te lezen boek met een vleugje humor. Het zet even weer alle puntje op de i waardoor je je weer bewust wordt van de vele herkenbare mogelijkheden om (weer opnieuw) gezond en slank te worden.
  Pas alle adviezen toe en het werkt echt!! Je zit weer lekkerder in je vel en voelt je beter!

 2. De slanke waarheid is een leerzame boek waarbij je nieuwe inzichten krijgt in het bewust worden van eten. Dat je als je anders tegen eten aankijkt…hoe je eet…wat je eet…wanneer je eet…je een totaal andere levensstijl kan gaan aannemen en daardoor bewust kan afvallen ( of slank blijven) zonder dat je hoeft te dieëten of te gaan sporten. Ik raad het boek zeker aan. Het boek is makkelijk te lezen met een tikkeltje humor erin verwerkt wat het gemakkelijk en leuk wegleest.

 3. De slanke waarheid beschrijft niet alleen de slanke waarheid, maar ook de harde waarheid! Waar zijn we tegenwoordig helemaal mee bezig qua eten! Ik wist al aardig wat van voeding af, maar ik werd door het lezen van dit boek toch nog met mijn neus op de feiten gedrukt!
  De kracht van het boek is dat het uitlegt wat verschillend voedsel met je doet. Het verklaart waarom bepaalde dieten niet werken of waarom je toch niet zoveel afvalt als je verwacht als je een bepaald eetpatroon volgt. Ook geeft het informatie over de invloed van je mind op je eetpatroon en op de effecten van bewegen.
  Leuk is dat het boek zoals de titel al belooft, veel vrijheid laat om binnen een gezonde/slanke levensstijl je eigen ‘waarheid’ te vinden en dus je eigen voorkeuren qua eten/bewegen in te bouwen.
  Ook als je niet wilt afvallen, maar wel geeft om je gezondheid een leuk boek met humor, harde feiten en veel praktische tips!

 4. Ik heb dit boek in een paar dagen uitgelezen. Het is erg leerzaam en alle adviezen zijn goed onderbouwd met actuele (wetenschappelijke) inzichten. Bovendien is het erg leuk geschreven. Ik denk dat dit boek voor veel mensen een eyeopener is hoe ze tot een gezond gewicht kunnen komen zonder dieet. Zelf ben ik al jaren bezig met gezonde voeding en beweging. Toch heb ik een aantal nieuwe inzichten door het boek gekregen bijv. op gebied van suiker en slaap. Ook de tip om ’s avonds blauw licht op je telefoon of tablet te verminderen vond ik erg nuttig. Dit boek is dus een aanrader!

 5. Zoals hier al eerder geschreven is…dit boek is echt een eye opener en wat makkelijk weg te lezen is, waar je ook bij moet lachen soms.
  Het is zo herkenbaar en daardoor makkelijk op jezelf toe te passen. Stapsgewijs naar een andere way of life! Ik maak mijn keuzes nu heel bewust en beweeg veel meer. Ja ook veel geschatte tussendoor en extra ommetjes ipv rechtstreeks naar bestemming. Zelfs verschillende en nieuwe gerechten gemaakt, die iedereen lekker vind zonder pakjes of blikken. Dan te bedenken dat ik koken niet leuk vind!
  Ik ben gezond en actief op weg naar mijn 50ste verjaardag en verdere leven.
  Ik ben geen lezer maar dit boek las makkelijk weg!
  Bedankt voor dit leuke leesbare boek vol eye openers!

 6. Zelf ben ik geen echte lezer van boeken maar had dit boek binnen know time uit. Erg prettig geschreven, makkelijk en helder. Zelf ben ik al jaren met gezonde voeding bezig maar door de bewustwording, de onderbouwing en een hele heldere informatie van dit boek weet ik nu hoe ik nog beter kan opletten op wat er bijv. Op verpakkingen staat. Er staat erg veel in van wat ik nog niet eerder had gezien of gelezen. Ik vind t een erg interessant boek dat een echte aanrader is voor iedereen. Ik ga in ieder geval nog meer aanpassen in mijn keuken. Zelf ben ik net moeder geworden en ook voor mijn kleintje staan er zeer veel belangrijke aandachtspunten in.
  Mirjam super bedankt voor dit vooral leuke boek en dat ik hem van jouw persoonlijk heb mogen ontvangen. Fijne dag nog en ik ga weer verder met “scharrelen” ;);)

 7. Dit boek is een verademing in het woud van alle dieetboeken en afslankbeloftes. Het is zo helder en direct geschreven, met zo veel concrete, eenvoudig toe te passen tips dat je tijdens het lezen steeds denkt van ‘Ja inderdaad, dat kan ik ook meteen gaan doen’. Door de directe schrijfstijl voelt het boek alsof het speciaal voor jou is geschreven, dat vind ik knap en zeer effectief. Ik ben aan de slag met de tips van De Slanke Waarheid!

 8. Heel veel super leuke tips en het leest erg makkelijk! Met een vleugje humor laat dit boek je zin krijgen om een paar kilootjes krijt te raken op een manier die wel! te doen is!!!

 9. Als proeflezer schreef ik Mirjam dit ‘tussendoortje’: ‘
  Na 1/3 van je boek te hebben gelezen ben ik
  1. op de fiets naar Utrecht gegaan om te werken en liet de auto staan
  2. Eet ik paprika ipv de koekjes die ernaast liggen en
  3. Weet ik (weer) dat snaaien vanuit mijn aangeleerde eetgedrag ligt en ik werk (weer) aan mijn bewustwording.’

  Nu het boek uit is kan ik als ‘toetje’ melden dat mijn kleding bijna een maatje kleiner kan en dat dat niet voelt als gevolg van een dieet maar als bewuste keuzes maken in mijn gehele leefstijl.

 10. Ik heb nieuwe dingen geleerd en een paar goede eye openers gehad.
  Erg leuk omdat je het per hoofdstuk goed kan toepassen in je nieuwe ritme en zo langzaam je oude gewoontes kunt in ruilen voor nieuwe goede gewoontes. Zeker een aanrader voor mensen die al langer bezig zijn met allerlei gekke dieeten die altijd maar tijdelijk helpen.

  Voor mij is het nu een kwestie van de nieuwe gewoontes geleidelijk toe te passen tot ze normaal zijn.
  En vooral mijn verwachtingen bij sturen dat dit een proces is en geen wondermiddel waarbij je per week 3 kilo afvalt. En daarna weer extra aankomt als je weer in je oude ritme terug valt.

  Tijd om mijn slanke waarheid te gaan ontdekken.
  Bedankt voor deze kans mirjam

 11. Ik was proeflezer van dit leuke boek . Lees normaal bijna niet, maar dit was heel leuk om te lezen. Veel goede tips daar ook al een goed resultaat uit gehaald: paar kilo kwijt. Ben bewust geworden van veel dingen over voeding die ik echt niet wist. Zeker lezen !!

 12. Een heel compleet boek. Ik vond het vooral fijn dat alles eens logisch en simpel achter elkaar is gezet. In de basis was het voor mij allemaal best bekend, maar het is handig dat alles nu op een rijtje staat. De Slanke Waarheid leest fijn snel en makkelijk weg en ook de ‘moeilijke’ stukken zijn helder geschreven.

 13. Dit boek levert ook al wat op als je maar de helft van de adviezen opvolgt en dat geeft de burger moed. Een no-nonsense en makkelijk te lezen boek, soms wel een beetje streng, maar met genoeg relativering en af en toe een grap.

 14. De Slanke Waarheid leest als een trein. Je wordt als lezer bij de hand genomen en het is opgeschreven in spreektaal. Voor veel mensen is het denk ik een verademing om te lezen dat een gezond voedingspatroon geen ingewikkelde capriolen vereist. Het is wel jammer dat er niet meer illustraties in het boek staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *