‘Snel afvallen met deze 5 gezonde superfoods’

bronnen, boek, slanke waarheid, mirjam hommes

Wil je snel afvallen? Ben je benieuwd welke dieetproducten en voedingsmiddelen het beste helpen? Tja, wie niet? De waarheid is helaas dat wondermiddelen niet bestaan. En iedereen die zegt dat je snel kunt afvallen met een bepaald dieet of product, die liegt. Sorry.

Maar hoe moet het dan wel? Een gezond gewicht, een actieve levensstijl en fit en slank leven? Het hoeft niet zo moeilijk te zijn als je denkt. Het is eigenlijk best eenvoudig.

Sprookjes

Mensen zijn gevoelig voor mooie verhalen. We geloven graag in gemakkelijke oplossingen voor complexe problemen. Ik ook. Maar het is eigenlijk gewoon zonde van je kostbare tijd en moeite. En van je geld.

Gezond afvallen lukt alleen als je je levensstijl verandert. Door allerlei kleine veranderingen door te voeren in je dagelijkse patronen en gedrag. Door nieuwe gewoontes te ontwikkelen en vooral ook te blijven genieten. Door aanpassingen te doen die bij je passen.

Gezond afvallen lukt NIET door opeens elke ochtend om 6 uur naar de sportschool te gaan. Of door alleen nog maar groenteshakes naar binnen te werken. Dat is geen leven, dat is een strafkamp. Je houdt het waarschijnlijk precies twee dagen vol. En voelt je daarna nog vervelender dan toen je er aan begon. Niet doen dus.

Goed nieuws

Misschien ben je nu een beetje teleurgesteld. Maar eigenlijk is het goed nieuws. Want je kunt gewoon normaal doen. Je hoeft geen vieze shakes te kopen, dure tussendoortjes te eten of heel veel te sporten.

De oplossing ligt in het langzaam maar zeker veranderen van je gedrag en gewoontes. Stapje voor stapje. Totdat je er niet meer over na hoeft te denken. Dan val je af zonder moeite en blijf je onbewust slank. Dat is geen sprookje. Dat kan echt.

Benieuwd hoe? Je leest het in mijn boek De Slanke Waarheid. Wil je alvast wat makkelijke en verrassende tips? Geef je dan op via het formulier hieronder!

Ontvang 6 verrassende tips...en ontdek je eigen slanke waarheid!

 

 

 

Vind je dit een goed artikel? Deel het met je vrienden:

2 gedachten over “‘Snel afvallen met deze 5 gezonde superfoods’”

 1. Hoi Mirjam, leuk om te lezen. Zelf ben ik jaren geleden ook geleidelijk anders gaan eten. Ik kwam ook tot het besef dat het gezonder kon en ik werd daarbij sportiever. Bovendien kreeg ik van veel toevoegingen in die makkelijke pakjes ontzettende buikpijn. Dat was ‘geluk’ hebben, want dan eet je ze niet meer. Ik denk dat ik je boek voor mijn moeder ga kopen, omdat zij heel erg moeilijk afvalt en ook wat minder is gaan bewegen. Misschien is het ook de leeftijd, maar toch. Ze zijn stiekem wel van het snelle en het makkelijke en denken dat ze het met wat vitaminepillen kunnen rechttrekken. Ik merk zelf dat als je ook eens wat biologische producten eet of groenten van de plaatselijke groenteboer, dat het beter smaakt en het meer op ‘echt’ voedsel lijkt. Gelukkig houd ik zelf niet zo van suiker en vet, ook puur geluk. Dat scheelt een boel in de strijd tegen de kilo’s. Maar ook ik moet oppassen. Gelukkig gaat dit vrij natuurlijk en ik geniet regelmatig van pure chocolade. Dat zijn even wat dingen die door mijn hoofd flitsen. Ben wel benieuwd naar je tips.

  Groetjes,
  Sandra

  1. Hoi Sandra,
   Leuk om te horen, dank je wel. Het zit m inderdaad in heel veel kleine dingen bij elkaar. En de vraag is heel vaak niet eens wat je nou moet eten en drinken, maar hoe je het voorelkaar krijgt dat je dat ook daadwerkelijk gaat doen. Daar stranden veel mensen. Ik ben benieuwd naar de reactie van je moeder op mijn boek :-).
   Groetjes,
   Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *