Mirjam Hommes

Mirjam Hommes (Nijmegen, 1971) heeft altijd interesse voor lekker eten en voor taal gehad. Ze schreef op haar zevende al schoolkrantjes en kookt sinds haar elfde, in eerste instantie tot groot verdriet van degene die de keuken op moest ruimen.

Mirjam Hommes

Na een slanke jeugd werd Mirjam tijdens haar studie in Wageningen een flink stuk steviger. Dat ging er nooit meer helemaal af, en zeker niet door te diëten of te sporten. Totdat een samenloop van omstandigheden er rond 2008 voor zorgde dat ze een heel andere levensstijl kreeg. Toen vlogen de kilo’s eraf, en ze zijn weggebleven.

Nieuwsgierig als ze is, begon Mirjam zich toch af te vragen wat er aan de hand was. Kennelijk was ze inmiddels ‘onbewust bekwaam’ geworden in de kunst van het slank zijn. Maar… hoe dan?

De Slanke Waarheid

Ze dook er in en zocht het uit. De meeste antwoorden kon ze vinden, al was het soms via een kronkelige omweg. Haar boek ‘De Slanke Waarheid’ vertelt het verhaal én de conclusies van die zoektocht. En geeft je allerlei handige tips en aanwijzingen om jouw eigen slanke waarheid te vinden.  Op weg naar een slank, gezond en fit leven.

Geen goeroe

Mirjam is geen goeroe en wil dat ook niet zijn. Ze heeft ‘De Slanke Waarheid’ zelf uitgegeven en gefinancierd. Het zou fijn zijn als die investering terugverdiend wordt, maar ze heeft een goed lopend communicatiebedrijf en verdient haar salaris op een andere manier. Van boeken schrijven word je (meestal) niet rijk namelijk.

De Slanke Waarheid is geschreven omdat ik het oprecht erg vind dat veel mensen dit niet weten en zichzelf de schuld geven van hun overgewicht. Iedereen zou moeten weten wat hun slanke waarheid is!

Mirjam is niet van plan om meerdere boeken over dit onderwerp te schrijven. Als er ooit een tweede boek komt, gaat dat waarschijnlijk over iets heel anders. Er valt nog genoeg te ontdekken namelijk…

En oh ja, Mirjam is geen 25 meer en heeft geen zin en tijd om elke dag gephotoshopte Instagramselfies te maken in gesponsorde kleren. Zal de leeftijd wel wezen 😉 Maar ja, wat in haar boek staat is dus wél waar. Doe er je voordeel mee!

Ontvang 6 verrassende tips...en ontdek je eigen slanke waarheid!

 

Waar te koop?

De Slanke Waarheid is overal te koop. Als je boekwinkel het niet op voorraad heeft, kun je het gewoon laten bestellen, het is er dan meestal in één of twee dagen.

Je kunt het boek ook via internet bestellen, bijvoorbeeld bij Bol.com.

Om verwarring te voorkomen…

De Slanke Waarheid is het eerste boek van deze Mirjam Hommes. Er is echter nóg een auteur die Mirjam Hommes heet (je verwacht het niet). Zij schreef onder meer ‘Het Temmen van de Eenhoorn’ en ‘Dorpsleven’.

Sommige boekensites hebben dat nog niet in de gaten en zetten de verkeerde auteursfoto bij het boek… Beetje jammer.