Jaaaaaa… het boek is er!

slanke waarheid dieet afvallen

Dinsdag kreeg ik een telefoontje uit Litouwen. Het bleek de drukker te zijn, die mijn boek ‘De Slanke Waarheid’ kwam afleveren. De meeste exemplaren zijn naar Culemborg gegaan, waar ze in de voorraad van het Centraal Boekhuis zijn opgenomen. Zo zijn ze voor alle boekhandelaren en webwinkels te bestellen.

Een klein deel van de voorraad staat nu bij mij in de berging. Ze gaan uiteindelijk naar mijn proeflezers, die een nieuw exemplaar krijgen als dank voor hun onvolprezen diensten. En het is de voorraad voor enkele lokale boekwinkels in Ede.

Ondertussen ben ik nog in overleg met een paar webwinkels die de verkeerde teksten bij mijn boek hebben gezet, of niet in de gaten hebben dat er twee auteurs zijn die ‘Mirjam Hommes’ heten en dus de verkeerde foto gebruiken. Maar dat zijn details.

Het belangrijkste is: De Slanke Waarheid is er eindelijk. En jij kunt het gaan lezen en je eigen slanke waarheid ontdekken. Hoera!

Waar je het boek kunt kopen? Nou, overal!

Boekhandel

Je boekhandel kan het voor je bestellen, dan is het er binnen één of twee werkdagen. Ze kunnen het gewoon vinden bij het Centraal Boekhuis, op mijn naam (Mirjam Hommes) en de titel (De Slanke Waarheid), maar je kunt voor de zekerheid ook het ISB nummer doorgeven.
Dat is: 978-90-827178-0-8

Online

Het boek is ook te vinden via de online boekhandels. Je kunt bijvoorbeeld via Bol. Bij hen is de verzending gratis.

Slanke waarheid gezond afvallen zonder dieet of zweet

Specificaties

De Slanke Waarheid – gezond afvallen zonder dieet of zweet
Auteur: Mirjam Hommes
€ 20,00 | paperback |26 juli 2017
240 pagina’s | NUR 243 | ISBN 978-90-827178-0-8

Lees ook
10 juli 2017:    Alwéér een boek over afvallen?
5 juli 2017:     Op de bank met een dieetpsycholoog

2 gedachten over “Jaaaaaa… het boek is er!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *