Alwéér een boek over afvallen?

Ja,

omdat de belangrijkste, meest praktische manieren om af te vallen bij te veel mensen onbekend zijn. Omdat er allerlei verhalen rondgaan over wat je wel en niet zou moeten eten zonder dat mensen te horen krijgen hóe ze dat kunnen inpassen in hun drukke dagelijkse bestaan. Omdat veel mensen gek worden van alle goeroes en tegenstrijdige adviezen. En geen tijd hebben om drie uur per dag als een idioot in de sportschool tekeer te gaan. Omdat talloze ‘afvallers’ helemaal geen superfoods willen kopen en ook geen vieze shakes willen drinken, maar gewoon praktische tips willen over hoe ze op de handigste manier boodschappen kunnen doen en wat er dan in hun karretje zou moeten liggen. Omdat veel mensen niet eens in de gaten hebben dat ze honderden keren per dag verleid worden om verkeerde keuzes te maken en daardoor denken dat ze een slappeling zijn als ze een paar kilo te zwaar zijn.

Hoopgevend

Voor al die mensen is De Slanke Waarheid geschreven. Om ze handvaten te geven. En hoop. En een praktisch toepasbare, uitvoerbare manier om slanker en gezonder te worden. Want het is niet moeilijk, al gaat het misschien niet zo snel. Wanneer je je eigen slanke waarheid ontdekt, dan ziet je leven er over een jaar heel anders uit. Dan weet je aan welke knoppen je moet draaien en hoe je het vol kunt houden. Dan heb je de regie.

Geen dieet nodig

De wetenschap is het er wel zo’n beetje over eens: op dieet gaan werkt nauwelijks. Tenminste, niet op de lange termijn. Volgens de meest optimistische studies, is van alle mensen die op dieet gaan, na een jaar slechts een vijfde 10% of meer van hun oorspronkelijke gewicht kwijt. Oftewel, 80% van alle diëters is na een jaar minder dan 10% lichter of zelfs aangekomen. Op dieet gaan werkt dus bijna nooit.

Sporten hoeft niet, bewegen wel

In reclames en televisieprogramma’s wordt vaak veel nadruk gelegd op het belang van sporten bij het bestrijden van overgewicht. Beweging is gezond en ondersteunt het afvallen en slank blijven. Ook helpt beweging bij de stofwisseling en slaap, zaken die belangrijk zijn voor een gezond gewicht. Maar sporten is niet zaligmakend. Dat is goed nieuws, want veel mensen hebben moeite met het volhouden van extreme trainingsschema’s, voelen zich schuldig als ze niet naar de sportschool gaan en denken dat ze moeten hardlopen om dunner te worden. Dat is dus nergens voor nodig.

Geen recepten, geen trainingsschema’s

De Slanke Waarheid is geen dieetboek, geen sportboek en geen kookboek. Het is een boek voor gewone mensen die normale dingen willen eten en gezond willen afvallen. Een makkelijk leesbaar boek, met handige, praktische tips en een aantal verrassende manieren om je ideale gezonde gewicht te bereiken. Voor iedereen die niet meer in sprookjes gelooft.

Ontvang 6 verrassende tips...en ontdek je eigen slanke waarheid!

Waar te koop?

De Slanke Waarheid is overal te koop. Als je boekwinkel het niet op voorraad heeft, kun je het gewoon laten bestellen, het is er dan meestal binnen één of twee dagen.

Het boek is verkrijgbaar bij alle online boekhandels. Bijvoorbeeld via Bol. Bij hen is de verzending gratis.

Slanke waarheid gezond afvallen zonder dieet of zweetMeer informatie over waar het boek te koop is en alle specificaties, vind je hier.

Lees ook:
10 oktober 2017: Snel afvallen met deze 5 superfoods
5 juli 2017:     Op de bank met een dieetpsycholoog